Ik ben mijn potlood kwijt!

Na bijna 10 jaar trouwe dienst ben ik mijn potlood kwijt. Hij is weggehaald en komt niet meer terug. Hij kon niet meer, was te ouderwets en tja….. ik wil niet als ouderwets bestempeld worden.

U zult wel denken, waar gaat dit over?

Het gaat over mijn nieuwe logo en nieuwe bedrijfsnaam. Na 10 jaar vond ik het tijd voor een frisse wind. Een logo dat meer van deze tijd is en een nieuwe naam die duidelijker maakt wat ik doe. Geen Engelse termen meer maar gewoon in het Nederlands:

Pencil in Organiseren & Structureren.

De naam geeft direct de verandering in mijn dienstverlening aan; ik wil secretariaten gaan helpen om meer gestructureerd en efficiënter te gaan werken. Dit kan zowel voor MKB-bedrijven als zzp’ers, als ondersteuner op afstand of als deskundige op verbetertrajecten.

Het nieuwe logo is dus zonder potlood, maar nog wel met een potloodlijntje. Dit heb ik nog mogen houden, want helemaal geen referentie meer naar mijn vertrouwde potlood was iets te vernieuwend; het voelde alsof de lijnen iets te snel werden doorgeknipt.

Gelukkig dus een lijntje…

zowel letterlijk als figuurlijk. Figuurlijk als verwijzing naar mijn oude dienstverlening die natuurlijk nog hetzelfde is gebleven; proactief, kwalitatief, doortastend en natuurlijk spontaan en met veel energie. Letterlijk als potloodlijntje: een lijntje naar het verleden maar ook met een blik op de toekomst…… Ben ik mijn potlood toch nog niet helemaal kwijt!

Deel dit bericht