Over Kyra

Kyra Lancee

Ik ben Kyra Lancee en Pencil in Organiseren & Structureren is mijn bedrijf.

Ik word blij van:

  • Mensen helpen om het werken makkelijk te maken
  • Het maken van processen (ja √©cht, ik vind het leuk)
  • Helpen met het laten groeien van jouw bedrijf
  • Orde scheppen in de chaos. Of dit nu e-mails zijn, een archief of 1001 taken
  • Ondernemers die weer zeggen dat ze meer tijd en hun vrijheid terug hebben
  • Meedenken en sparren met jou als ondernemer
  • Samenwerken, teamspirit en groeien

Hoe kan ik mezelf nog meer omschrijven?

Enthousiast, leergierig, praktisch, proactief, meelevend, nieuwsgierig, gedreven, behulpzaam, vriendelijk, doortastend, direct, bedenker, organisator, soms wel eigenwijs, zelfstandig, veelzijdig, helicopterview, betrokken, teamplayer, integer, loyaal, positief, vrolijk en ik heb humor.

Ik werk graag met ondernemers die recht door zee zijn, inspireren, gedreven zijn en net als ik van gezelligheid houden maar ook van hard werken. Ik hou er van om mensen te motiveren en te helpen om hun focus te houden met wat humor er tussen door.

Als de juiste klik er is en het vertrouwen, denk ik dat we samen ver kunnen komen om je doelen te bereiken!

Achtergrond
Maar wie is nu die Kyra die zo blij wordt van organiseren?

Geboren en getogen in Utrecht, woon ik nu al weer sinds begin 2000 in een leuk dorp in het Groene Hart met mijn man en twee dochters.

Ik heb jarenlang als secretaresse, management assistente, PA en PMO gewerkt en vaak werd ik als troubleshooter neergezet bij bedrijven waar het niet goed ging op het secretariaat. Ik zorgde dat alles weer op orde was, organiseerde de boel, bracht structuur aan en ging weer weg. Na een aantal jaren heb ik mijn baan opgezegd en ben ik in 2005 mijn eigen bedrijf gestart. In het begin als freelance secretaresse, maar later ook als trainer en office organizer omdat ik het niet kon laten om mensen te helpen met het makkelijker maken van hun werkzaamheden. Sinds 2013 heb ik het roer omgegooid en ben ik zowel organisatieverbeteraar, sparringspartner, virtueel manager, trainer en ben ik bezig met nog 5 andere ondernemers met het ontwikkelen van een online programma.
(SOM7) meer informatie volgt later…

Het leuke is nu dat alle puzzelstukjes van de werkzame jaren bij elkaar komen. Het geven van trainingen, het organiseren en structureren van alle processen, het makkelijker maken van de werkzaamheden van ondernemers en het ondernemen zelf.

Ik hoop dan ook dat ik je kan helpen met het organiseren van jouw werkzaamheden, want daar word ik blij van, en jij hopelijk ook!

handtekening-kyra